Балканска ИТ конференција

Европските софтверски компании имаат уникатна можност да влезат во светот на ИТ професионалците на балканот, а додека БИТКО ке ви помогне на секој чекор од патот.

БИТКО 2018 во Скопје ве поканува да истражите краткорочни и долгорочни можности за креирање на софтверски тимови во регионот на одржлив начин.

Германија, Холандија и Швајцарија се земји-фокус во 2018 година.

Придружете ни се и истражeте ја својата иднина!

 

 

 

 

 

ШТО Е БАЛКАНСКАТА ИТ КОНФЕРЕНЦИЈА?

Добијте никогаш претходно увид во проширувањето на вашиот тим за развој на софтвер на Балканот

 

ДЕЛОВНИ РАБОТИЛНИЦИ

Деловните активности на БИТКО на работилници ги тренираат делегатите во основачки тимови во Македонија. Обезбедувајќи ги со знаење кое им е потребно за одржување на тим и максимизирање на нивната продуктивност

 • Градење и одржување развојни тимови во Македонија
 • Инкорпорирање – процедури и формалности за водење бизнис во Македонија
 • Сметководствени процедури за инвестирање во Македонија

ПРОГРАМЕРИ

Ние ги покануваме програмерите да добијат прва рака и интеракција со работењето со софтверски компании во нашите фокус земји оваа година, меѓу кои се Германија, Холандија и Швајцарија

 • Работна етика во Западна Европа во ИТ компании
 • Квалитет, Светиот Грал – Очекувања во Западна Европа
 • Максимална продуктивност како крајбрежен тим

ВМРЕЖУБАЊЕ

Бизнис е наш приоритет, но забавувај се и споделуваме искуства со колегите кои донесуваат одлуки. Организиравме многу можности за поврзување со деловни луѓе, како и со регионални програмери.

 • Редовни паузи за кафе. Опуштено и разладено
 • Деловен појадок
 • Целосна вечер “Дев микс-коктели”

KEYNOTE

Придружете се на бизнис, академски и политички лидери за да ги истражите можностите за софтверски иновации во балканскиот регион и стекнете уникатни стратешки увиди за вашите инвестиции во регионот.

 • Политички теренот – да се здобијат со увид во промените на ИТ политиката во однос на европската експанзија
 • Академско раководство – 10000 студенти по информатика се запишуваат на балкански универзитети годишно, обезбедувајќи им на европските компании голем базен на латентен талент.
 • Иновација – Милениумската иновација е на врвот, бидејќи рекордниот број на балкански стартап иновира уникатни решенија.

 

 

ПРИЈАВИТЕ НА ВАЖНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО БАЛКАНОТ

 

БИТКО привлекува ИТ и софтверски компании од цела Европа, да ги истражат можностите за развој на софтвер во балканските земји.

Ќе се сретнете со регионални, како и западноевропски ИТ компании, софтверски производи, креативни агенции.

Уште поважно, ќе имате можност да комуницирате директно со локалните програмери.

 

ЛОКАЦИЈА
СКОПЈЕ, MAКЕДОНИЈА

Е-МЕИЛ
BITCO@INVICTUS-SOLUTIONS.COM

ТЕЛЕФОН
+389 2323 7720

ОВОЗМОЖЕНО ОД